Февзи Хюсеин бе истински приятел, който до последно остана отдаден на

...
Февзи Хюсеин бе истински приятел, който до последно остана отдаден на
Коментари Харесай

Почина водачът на формацията на Цветанов в Руен, преференциално избран става съветник

Февзи Хюсеин бе същински другар, който до последно остана предан на идеята, разгласи водачът на " Републиканци за България "

След изборите в Руен е умрял на една от обединенията, която излъчи общински съветници.

„ Днес загубихме един от нас - Февзи Хюсеин, същински другар, който до последно остана предан на идеята. Февзи беше правилен на околните и фамилията си и напълно работеше за развиването и просперитета на община Руен. Изказвам откровени съболезнования на фамилията му. Почивай в мир, Февзи! “ Това заяви водачът на партия „ Републиканци за България “ (РБ) Цветан Цветанов, представен нощес от пресцентъра му.

Февзи Хюсеин бе определен за консултант от ГЕРБ през 2019 година Впоследствие обаче се отдели и отиде в партията на Цветанов. Бе прочут като занаятчия на дървени пластики. Той изработил и герба на " Републиканци за България ". 

Република България се яви на изборите в коалиция „ Заедно за мощна община “ с партия „ Зелен съюз “.

В Руен тя излъчи двама общински съветници. След гибелта на Февзи Хюсеин в локалния парламент би трябвало да влезе Шемси Ебазир Мустафа , сочи информация на „ Флагман “. Той е бил седми в листата, само че с 84 преференции, които са близо 11% от общия избор за обединението, е станал трети.

В Руен безспорен хегемон остава Движение за права и свободи с избор от 78% и 23 общински съветници. ГЕРБ ще имат трима, „ Заедно за мощна община “ - двама, а ПП-ДБ – един.

Очаквайте детайлности

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР